12. maaliskuuta 2016

CHOCOLATE CAFE

Ensimäisenä hyvät uutiset. Ostettiin aamulla lentoliput. Niimpä siis 4.5.2016 matka takaisin kohti Suomea alkaa! Jeeeiii!! :)


Nautitaan nyt kuitenkin viimisistä kuukausista Prahassa ja päätettiinkin Jessen kanssa tänään etsiä joku uusi kahvila missä ei aikaisemmin oltaisi käyty. Olisin halunnut mennä Prahan keskustaan Café Louvreen, joka on todella suosittu täällä. En oikeestaan edes tiedä miksi ei olla Louvressa aikasemmin käyty. Mutta tosiaan paikka on niin suosittu, että olisi pöytä tarvinnut varata etukäteen, jotta oltaisiin istumaan päästy. Käveltiin sitten seuraavalle vaihtoehdolle, Chocolate Cafe. Nimestäkin voi jo päätellä. että kahvilasta sai kaikkea mahdollista suklaan kanssa. Täysin unelma kahvila näin suklaan rakastajalle. Prahassa muutenkin monissa kahviloissa saa tilattua sulatettua suklaata juomana. Taivaallisen hyvää. 






Listalla nähtiin sanaa suklaa joka kohdassa ja valinnan vaikeus oli todellinen. Oltiin siis ehkä vähän ahneita (jos nyt voi olla ahne kun on kyse suklaasta), kun joka ikinen vaihtoehto kuulosti niin hyvältä. Tilasin tuoreita hedelmiä suklaan ja kermavaahdon kera. Ajattelin, että epäterveelliset lisukkeet voisi edes osittain antaa anteeksi kun kerran syön niitä hedelmien kera. Haha ainakin sitä voi toivoa. Jesse tilasi keksejä suklaan kanssa. Näiden lisäksi otettiin puoliksi vohveli kermavaahdolla ja suklaalla, molemmille kahvi ja iso kannullinen appelsiinimehua. NAM

0 kommenttia:

Lähetä kommentti