12. lokakuuta 2015

VIIME VIIKKO

Huhhu en tiedä mihin viime viikko oikeen katosi. Justhan oli vasta maanantai. No kuitenkin viikko oli todella mukava. Työpäivät sujahti kivasti mehujäiden ja askarteluiden parissa. Torstai päivänä mulla oli sellainen kiva 14 tunnin työpäivä. Lähdin liikkeelle aamu seitsemältä ja olin kotona illalla noin puoli yksitoista. Mutta jopa noinkin pitkä päivä sujahti kivuttomastai ja jopa yllättävän mukavasti. Tosiaan ekat kahdeksan tuntia olin siellä missä pitikin ja loppu ilta uudessa perheessä vahtimassa puolivuotiasta pikkuista tyttöä. Perhe on myös Suomesta ja he tarvitsevat iltaisin lapsenvahtia, joten saatan siellä aina silloin tällöin tarvittaessa olla. 



Nelli päätti meidän mehujäiden sisällön ja joku varmastikkin ihmettelee, että häh tomaattia. Haha itsekkin ajattelin, että ei kovin hyvältä voi maistua, mutta uskokaa tai älkää se oli aika erikoinen ja herkullinen makuelämys! Kaikki muut tästä mausta pitivätkin paitsi itse idean saanut. Jäätyneenä ei makua tomaatiksi olisi voinut uskoa. Tosiaan palotellaan yhdessä ainekset, sen jälkeen Nelli laittaa haluamansa ainekset mehujäämuotteihin ja sitten vielä hieman vettä. Lopuksi muotit tietenkin pakkaseen ja ylimääräisten aineksien syöminen, joka on todella tärkeä vaihe mehujäitä valmistaessa. Tuloksena on kaunis, herkullinen ja terveellinen jälkkäri. 



Jessekin osasi yhtenä päivänä ihanasti piristää ja paistoi proteinilettuja. Prahassa saa jokaisesta kaupasta erilaisia tuoreita marjoja hyvinkin edullisesti. Niimpä meillä jääkaapista löytyy aina erilaisia marjoja. Mikäs sen terveellisempi herkku.


Viikonloppu meni aikalailla rentoutuen muutamaa menoa lukuun ottamatta. Lauantai iltapäivä meni Jessen peliä katsellen kera perheen jossa työskentelen. Oli kiva saada seuraa peliin, sillä muuten ihmiset pitävät mua ihan hulluna kun yksikseni jännitän ja kannustan. Olen aika sellainen jännittäjä persoona tollaisissa peleissä. Saatan siis yhtäkkiä istua siinä penkillä kippurassa kädet silmien edessä jos oikein jännittävä paikka tulee, joten ei ihmekkään jos joku mua hulluna pitää. Peli päättyi erittäin hyvin 10-6 Jessen joukkueen voittoon JES. Molemmat väsyneinä (liiankin pitkistä yöunista huolimatta) suunnattiin suoraan kotiin. Saatettiin ehkä poiketa kaupan kautta herkkuja hakemaan, koska täytyyhän lauantaina herkkuja olla. Ollaan molemmat ihan koukussa Game of Thronesiin, joten katsottiin sitä pari jaksoa (tai ehkä jopa neljä). Hulluna valvoin vielä Jessen seurana yö myöhään katsomaan NHLää... Joo en olis itsekkään tällaisena unen rakastajana uskonut, mutta toisaalta ekan erän jälkeen tai ehkä jopa vähän ennen mulle jo riitti ja suuntasin mielummin höyhensaarille. Sunnuntaina nukuin pitkään ja otin rennosti koko päivän. Ajattelin, että tämän rentouttavan viikonlopun jälkeen herään maanantaina varmasti pirteänä uuteen viikkoon. Pirteänä kyllä heräsin juu, mutta en niin kauhean hyvinvoivana. Matkalla töihin muhun iski mun kaikista kamalin ja pahin vihollinen, mahatauti.


 Toivottavasti teidän viikko on alkanut paremmin kuin mun. Mukavaa maanantaita!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti